Aarhus Sneaker Expo x Grisk reception

Aarhus Sneaker Expo x Grisk reception


Så er vi ved at nærme os starten på SPOT Festival i Århus, og som noget nyt i år inkluderer SPOT Festival også initiativet SPOT Festival X Open Festival Court, som er et gratis arrangement i weekenden 29. april – 1. maj. De dage hvor selve SPOT Festival også løber af stablen. En masse aktører har meldt deres ankomst til SPOT Festival X Open Festival Court i Ridehuset, deriblandt Rezet Sneaker Store Århus, der til Open Festival Court afholder Århus første sneaker expo. Et arrangement du kan finde mere info om her!

I den forbindelse afholder Århus Sneaker EXPO i samarbejde med GRISK en reception på Hotel Scandic City fredag den 29. april fra klokken 22.00 – 01.00. Til receptionen vil nogle af Århus dygtigste DJ’s spille op, og Århus Sneaker EXPO og GRISK vil servere gratis Heineken fra 22.00 – 23.00. Til receptionen vil der udover gratis øl og god musik også være snacks, spændende mennesker, samt en lodtrækning om en gratis stand til Århus Sneaker EXPO 2016! Efter receptionen fortsætter festen på Hornsleth Bar kl. 01.00 hvor der vil være afterparty. Vi glæder os til at se dig!

Følg linket herunder for at se begivenheden på facebook:

+ There are no comments

Add yours