Udlejning af atelier pladser.

Udlejning af atelier pladser.


I Grisk har vi som bekendt et stort og billigt atelier, som står til rådighed for leje af byens kunstnere. I øjeblikket har vi et udvalg af kunstnere der lejer sig ind i det fælles atelier, heriblandt ejer af Grisk, kunstner og tatovør Peter Birk.

Men vi kunne godt tænke os mange flere aktive kunstnere, der kan hjælpe med at bidrage til den kreative stemning i Galleri Grisk. Derfor har vi her samlet et udvalg af billeder fra vores flotte, store og kreative fællesatelier. Samtidig har vi samlet lidt informationer omkring hvad det vil sige at være lejer i atelieret. Du kan finde det hele lige herunder. Kontakt peter@grisk.dk / Tlf: 41 44 68 60 eller anders@grisk.dk / Tlf: 60 20 19 84, for at høre nærmere om mulighederne.

Klik på et billede for at åbne galleriet i fuldskærm.

Atelier plads

I atelieret lejer kunstnere sig billigt ind, og får adgang til et stort velindrettet atelier da man er fælles om udgiften til husleje. For at høre mere om atelierpladser skriv gerne til peter@grisk.dk. Det koster blot 1000,- excl. moms om måneden og du får:

• Adgang til stort atelier helt centralt i midtbyen
• Dit eget skab med lås
• Mulighed for opbevaring af lærreder o.lign.
• Internet
• Rengøring 3 gange om ugen
• Adgang til mødelokaler
• Adgang til toiletter
• Mulighed for eksponering i professionelt galleri

Kontakt peter@grisk.dk / Tlf: 41 44 68 60 eller anders@grisk.dk / Tlf: 60 20 19 84, for at høre nærmere om mulighederne.

+ There are no comments

Add yours