TWELVEPIECES – Præmiere på ny kollektion

TWELVEPIECES – Præmiere på ny kollektion


 

 

Lørdag d. 10/12 havde Amir Hassan præmiere på sin nye kollektion for Twelvepieces her i Grisks lokaler.

Over 150 fashion-tændte mennesker var mødt op for at mærke det Statement, som fulgte Amirs forårskollektion, baseret på Det Arabiske Forår. De blev inviteret velkommen med et glas vin og lokalet blev hurtigt fyldt op med spændte blikke rettet mod den oplyste oase, der senere skulle fungere som bagtæppe til modeshowet.

Showet blev introduceret. Total stilhed fulgte, som først blev brudt, da de eletroniske og mekaniske anslag fra showets soundtrack omringede scenen; en puls, der skulle diktere showets tempo – eller mangel derpå.
En efter en gik Amirs levende mannequiner – modeller, som Amir selv har headhuntet – ind på scenen, hvorefter publikum fik 12 minutter til at suge så mange indtryk til sig som muligt, før lyset blev slukket, før showet var overstået – og før de blev revet tilbage til virkeligheden af et virvar af klapsalver.

 

Tjek kollektionen ud og lær meget mere om Amir Hassan og Twelvepieces på Facebook eller hans hjemmeside, hvor der yderligere snart bliver åbnet op for shoppen.

http://www.twelvepieces.dk/

 

Se stemningsbilleder fra showet herunder

 

 

15392869_1398798596799705_1359538145345234862_o flere-mennesker mand1 mand3 mennesker model model1 model3 model6 model7 model5642 motor toej vin

+ There are no comments

Add yours