GRISK SØGER GRAFISK PRAKTIKANT

GRISK SØGER GRAFISK PRAKTIKANT


Vi søger en praktikant med start d. 1. Februar!

Hvem er vi:
GRISK er et stort kreativt fællesskab, placeret i hjertet af Aarhus.
Vi huserer mere end 25 firmaer, og 50 mennesker, der alle bidrager med faglighed og kreativitet: alt fra en barbershop, en sneakerbutik, designere, et filmselskab til en tattovør, vinbar, lydstudie og meget mere.
Stemningen er rå, med vibes af berlinerstemning, undergrund, og at alt kan lade sig gøre.
…Og nu søger vi en grafisk praktikant!

Din profil:
Vi søger enten en grafisk designstuderende ELLER en person med grafiske evner, der har lyst til at komme i praktik i GRISK.
Du vil komme til at indgå i vores fællesskab på daglig basis, som er stort, åbnet og til tider larmende. Det kræver gå-på-mod og en åben tilgang til tingene.

Du vil få chancen for at arbejde med nogle store opgaver, så det kræves at du er i stand til at arbejde selvstændigt og træffe beslutninger, samtidig med at du kan indgå i et stort og kreativt team – fyldt med seje iværksættere, hvor der ikke er langt fra tanke til handling og som alle arbejder og hjælper hinanden på kryds og tværs.
Opgaverne kan være alt fra at designe logoer, lave grafik til vores hjemmeside og sociale medier, til fotoredigering, layout og meget mere – men du skal også være indstillet på, at der også kan opstå nogle praktisk orienteret opgaver.
Det kræves at du kan arbejde med Photoshop, illustrator, InDesign osv.
Vores tidligere praktikant designede bl.a. Peter Birks kunstbog, der snart går i trykken, lavede udtrykket til vores energidrik og mange flere ting.
– Det skal siges at det er tale om et ulønnet praktikophold – så det vil være en fordel hvis du søger praktikpladsen i sammenhæng med en uddannelse, eller hvis du er jobsøgende og allerede får offentlig ydelse.

Så hvis du har lyst til at blive GRISKs nye praktikant, er klar på at bruge en masse energi, engagement og sjove timer i et af byens største kreative fællesskaber – så send en ansøgning til: Laerke@grisk.dk
Vi glæder os til at høre fra dig!

/GRISK TEAMET.

1 comment

Add yours
 1. 1
  Abdul

  Jeg hedder Abdul, jeg er fra Syrien, og jeg bor i Silkeborg.
  Jeg har en stærk interesse i at være en af dine medarbejdere som praktikplads eller med et fuldtidsjob kontrakt, Baseret på den viden og erhvervserfaring fra mine tidligere jobs som grafisk designer.
  Jeg ser frem til at diskutere med dig om min færdigheder.
  Min CV er fastgjort med dette brev.
  ​–
  Med venlig hilsen
  Abdul Hamdi
  Kreativ grafisk designer
  Mobiltelefon: (+45) 527 559 95
  E-mail: tech4ad@gmail.com

+ Leave a Comment