Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Om Grisk


Grisk er en kulturel smeltedigel, hvor professionelle kunstnere arbejder side-om-side med innovative projektmagere, til gavn for både den aarhusianske befolkning og et landsdækkende kulturnetværk.

Alle samarbejdspartnere opererer i store åbne lokaler i den gamle chokoladefabrik på Klosterport 4 i hjertet af Aarhus. Lokalerne er atmosfæriske og inspirerende, og fungerer som springbræt til utallige kulturprojekter og ambitiøse initiativer. Der lægges vægt på at få udbytte af diversiteten, og derfor arbejder forretningsmænd og kunstnere ofte sammen, og lærer af hinanden i processen. Stedets succes har gjort Grisk i stand til at fungere som et uafhængigt produktionsapparat, der enstemmigt arbejder efter følgende retningslinier:

1. Kunst og kultur skal være synligt

2. Tværfaglighed skal inspirere

3. Mangfoldighed er en styrke

Stedet er drevet af et vidtrækkende samarbejde mellem flere forskellige virksomheder, hvilket gør Grisk i stand til at række ud til en enorm og varieret publikum- og kundekreds.

Den fælles loyalitet sikrer et solidt fundament til løbende udvikling og opkvalificering af kunstneriske og kulturelle udtryk. I Grisk bliver der handlet på idéerne, og derfor er stedet udelukkende befolket med ambitiøse, kompetente og ikke mindst anbefalelsesværdige individer.

Resultatet er gennemslagskraft, og derfor er Grisk’s brugerflade både loyal, og i massiv vækst.