rasmus bjørn, indrammet billede, 3000kr.jpg

RASMUS BJØRN

  • Sat, Mar 03, 2018 1:00 PM Fre, Apr 13, 2018 6:00 PM

Den danske kunstner Rasmus Bjørn er født i 1973. Han dimitterede fra Det Fynske Kunstakademiet i 2003, og siden har han arbejdet som professionel kunstner. Rasmus Bjørns værker balancerer på grænsen mellem street art og den mere etablerede kunstscene. Hvert værk har et unikt udtryk og bidrager til en melankolsk eventyrligt fortælling.
Malerierne er Rasmus Bjørns omdrejningspunkt. De er ekspressive og rummer ofte mennesker i forskellige scener. ikke nødvendigvis forklarlige men snare leder de hen mod en situation eller stemning. Personerne er med enkelt, let og direkte streg malet løst op på lærredet. Herefter følges forskellige elementer der vidner om en meget intelligent form for billedforståelse. Fra nærmest akvarelagtige strøg til maling direkte fra tuben, når Rasmus Bjørn et stærkt udtryk med få elementer. Det tager tid og der er ingen tilsløringer. Det er direkte og ærligt som få mestre at udføre. Det efterlader beskueren med en intens oplevelse af nærmest at være der hvor maleriet skabes.
Streetart er et relativt nyt udtryk og det åbner muligheden for at være med til at definere begrebet. Rasmus Bjørns værker har efterhånden været vist på mange museer og gallerier i Danmark såvel som udlandet og vi både stole og glade for det nye samarbejde med Rasmus.
Vi glæder os til at se dig og har naturligvis vin på køl!

 


kommende udstillinger

Galleri Grisk - Klosterport 4 - 8000 Århus C - tlf.40 84 11 38