Galleri Grisk, gavlmaleri .jpg

GALLERI GRISK

OM GALLERI GRISK

Galleri Grisk udspringer fra det kreative fællesskab Grisk, som er grundlagt af kunstneren Peter Brik. Han havde et ønske om at starte Grisk som et sted, hvor kreativitet kunne blomstre frit, og hvor en hver art af kreativ udfoldelse var muligt. Det var ud fra denne tanke om at åbne dørene for nutidskunst og street art, at Galleri Grisk er opstået. Med det brændende ønske om at slå skodderne endnu mere op for den nyskabende kunst har Peter bortforpagtet Galleri Grisk til Mads Fredberg og partner Anders Poulsen.

Målet for Galleri Grisk er at bringe kunst og tilskuere tættere sammen. Kunsten skal være tilgængelig for alle og bryde med det etablerende. Galleri Grisk vil ændre definitionen af kunst og skabe respekt om kunstnernes evner til at skabe forundring og dialog.


Mød Mads Fredberg

Mads Fredberg er direktør og forpagter af Galleri Grisk.  Mads ser det som sin fornemste opgave at drive galleriet i den oprindelige kreative ånd – hvor kunst og mennesker mødes på tværs. Ifølge ham handler det om at bygge bro mellem kunstverdenen og offentligheden. Mads har en personlige mission om at gøre street art til en anerkendt kunstform og tilbyde et udstillingsvindue for en kunstform, som han mener, fortjener respekt og anerkendelse.

Kontakt Mads direkte på: mads@gallerigrisk.dk

 

Mød Anders Poulsen

Anders Poulsen er salgschef hos Galleri Grisk og står for den primære kontakt med kunderne. Anders har den filosofi, at kunsten skal mærkes og opleves. Derfor er hans klare formål at få kunsten ud til en bred skare af den almindelige danske befolkning.

Kontakt Anders direkte på: anders@gallerigrisk.dk