Byparken_DK_3984_FotoMartinDamKristensen1.jpg

FESTIVALER

STREET ART-FESTIVALER 

Hos Galleri Grisk kan vi hjælpe dig med at afholde street art-festivaler rundt om i hele landet. Vi har kontakt til nogle af de bedste street art-kunstnere fra hele verden, så der er ingen begrænsninger for festivalens størrelse og omfang. En street art-festival kan afholdes som et enkelt stående event eller som en del af en større begivenhed. 

En street art-festival kan både bestå af permanente gadeudsmykninger eller kunst på midlertidige installationer. Det vigtigste er blot, at publikum får mulighed for at følge kunstværkets proces og kunstnernes håndværk på tættest hold. Den tætte relation publikum og kunsterne har under en street art-festival er unik og dialogskabende. Så hvis du ønsker en unik festival, som bringer masser af liv og farver ind i bybilledet, så er Galleri Grisk den rigtige at kontakte.

STREET ART-FESTIVAL SKABTE LIV I AARHUS

Senest har vi afholdt Aarhus Street Art Festival i forbindelse med Aarhus Festuge 2017. Vi havde inviteret 20 af det bedste internationale street art-kunstnere til at udsmykke store 5x5 meter plader rundt i hele Rådhusparken. Festivalen var et tilløbsstykke under hele Festugen 2017, og mange tusinde interesserede gæster besøgte festivalen. Vi gentager succesen sammen med Aarhus Festuge i både 2018 og 2019.