Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

CG SoftdrinksCG SoftDrinks
CG SoftDrinks er en dansk importør, grossist, distributør og forhandler af kvalitets drikkevarer.
CG SoftDrinks startede i 2015, som en mindre grossist og distributionsvirksomhed, og vi er siden vokset gennem fokus på drikkevarer med høj kvalitet og stor smag – til et firma med en helt unikt produkt portefølje, og det er vi utrolig stolte af. Vi distribuerer nu i hele Danmark, og lægger et stort arbejde i at give vores kunder den bedste service og vejledning – og selvfølgelig de bedste produkter!

Vi er nye, og der hersker en stærk entreprenørånd i virksomheden, med ønsket om at gøre en forskel. Vi arbejder på at opbygge en stærk salgs og markedsføringsorganisation, til glæde for de brands vi repræsentere og ikke mindst for vores kunder.

 
Vi har ingen ønsker om at blive de største, vi har det fint med at være blandt de bedste, og frem for alt repræsentere de allerbedste brands i verden, og det ønsker vi at blive ved med.

Vi vil vores kunder og deres gæster det bedste, og vi gør alt for at imødekomme deres ønsker og behov.
Vi sammensætter individuelle løsninger til hver enkelt kunde, ud fra deres behov, og det er den personlige relation, samt kendskabet til hver enkelt af vores kunder der gør vores hverdag så meget sjovere… og vi glæder os til at lære jer at kende også.

CG SOFTDRINKS • CATERGRUPPEN

 
Klik på et billede for at åbne galleriet i fuldskærm