Hans Krull fernisering

I lørdags afholdte Galleri Grisk fernisering for Hans Krull, der underholdte publikum med historier om sine mange rejser og malerier inspireret heraf.

En veloplagt Hans Krull stod lørdag klar til at modtage publikum med et overvældende udvalg af nye værker bestående af malerier og grafik produceret i pendulfart mellem Lystrup og Bali. Hovedpersonen var vanligt velklædt med, til dagens anledning, en kombineret top hat og maske, der gjorde tydeligt indtryk på de mange gæster.

Galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, graffiti kunst, aarhus galleri, facadeudsmykninger, galvkunst, kunst til vægge, kunst til virksomheder

Interessen fra publikum var enorm – både i værkerne og hovedpersonen selv, der cirkulerede i galleriet med et glas hvidvin i hånden og historier at dele ud af. Galleriet var pakket med interessede gæster, der havde trodset det uforudsigelige efterårsvejr for at se, hvad Hans Krull nu har fundet på. Ikke kun selve galleriet var fyldt til randen med de farvefyldte malerier også stueetagen i Galleri Grisk var udsmykket med Hans Krulls velkendte penselstrøg - blandt andet med et maleri af Troels Kløvedahl.

Galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, graffiti kunst, aarhus galleri, facadeudsmykninger, galvkunst, kunst til vægge, kunst til virksomheder

Gyldent håndtryk

Det var dog ikke kun rejser og malerier, der lå den fynskfødte kunstner på sinde, også den aktuelle polemik om Danske Bank og deres gyldne håndtryk fik også en kommentar med, da Hans Krull holdte tale for de mange fremmødte. “De gyldne håndtryk skal afskaffes, så folk kan få råd til at købe noget mere kunst,” grinede Hans Krull, der bebudede, at han har sat priserne, så lavt, at alle kan være med. Hvilket viste sig, at være sandt med en gennemsnitspris per værk på cirka 17.500 kr. og unika prints til 6500 kr.

Galleri Grisk og Hans Krull takker de fremmødte for interessen og håber, at folk vil kigge ned næste gang, der holdes fernisering.