543090_1280_851_0_0_0_0_2.jpg

SMUKFEST

udsmykning på sMUKfest 2017

Galleri Grisk var i 2017 med til udsmykke Bøgeskoven under Skanderborg Festival i 2017. Under hele festivalen kunne Skanderborgs publikum opleve kunsten udfolde sig for øjnene af dem på vægge placeret rundt omkring i Bøgeskoven. Her satte kunstnere, som Peter Birk, Ogre, Malakkai, Bogdan og Rasmus Balstrøm sit præg på Smukfest.

ender som barkflis

Et projekt, der nød enorm interesse fra publikum. Især det midlertidige element i street art fik publikum op af stolene. “En af betingelserne ved streetart, er, at det er midlertidigt. Mandag blev det hele lavet til barkflis. Det havde folk svært ved at acceptere, men det var kunstnerne helt med på. Det, der betyder noget for dem, er et foto af værket. Det er deres visitkort,” forklarer Mads Fredberg.

i kontakt med naturen

Foruden de mange vægge rundt omkring i Bøgeskoven kastede Akue, Bogdan og Malakkai sig over en stor rød dobbeltdækkerbus, som man kender dem fra Londons gader. Bussen var placeret midt på Skanderborg Festivals campingområde “Kærligheden”. I fællesskab dekorerede de tre kunstnere bussen fra top til tå. En oplevelse, der især gjorde indtryk på russiske Akue. "Naturen giver én noget helt andet, som man ikke kan finde i byerne. Man føler sig mere forbundet med hinanden, når man står her skoven", forklarer Akue om oplevelsen på Skanderborg Festival.