galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, graffiti kunst, aarhus galleri, facadeudsmykninger, galvkunst, kunst til vægge, kunst til virksomheder

Designopgaver

Street art- Designopgaver

Sæt dit personlige præg med street art-kunsten 

I det øjeblik du gerne vil være medbestemmende, i forhold til hvordan dit gavlmaleri eller vægmaleri skal se ud, kalder vi det ikke længere en street art-udsmykning, men en designopgave. Det kan være alt fra valget af et specifikt motiv til ønsket om bestemte farver eller mønstre. Vi kalder det for en designopgave fordi, at der sættes rammer for kunstneren og dermed den naturlige kunstneriske udfoldelse. I vores optik, går det fra kunst til design og dermed udførelsen af et håndværk, i stedet for et kunstværk.

Når man vælger en designopgave, så begrænses udvalget af street art-kunstnere. Det skyldes, at det kun er en håndfuld af vores kunstnere, der er interesseret i at udføre et bestilt designhåndværk fremfor at skabe et kunstværk. Til gengæld får man en kunsthåndværker, der sørger for at tage sig tid til research og dialog med dig, så dine ønsker bliver imødekommet.

 Kort sagt, skal man vælge en designopgave i det øjeblik, at man har specifikke krav til hvordan street arten skal udforme sig. Når det så er sagt, så er der ingen begrænsninger i typen af opgaver. Så kontakt os endelig, hvis vi skal realisere din street art-drøm.

Eksempler på tidligere løste designopgaver:

·      Gavlmaleri lavet for MoccaMaster i forbindelse med Den International Kaffedag, læs mere her.

·      Hjejlepigen i Silkeborg, læs mere her.

·      Designopgave for Idrætshøjskolen Aarhus, læs mere her.

Læs her om udsmykninger, hvor kunsten kan udfolde sig frit her.

Du er også meget velkommen til at kontakte os her, så kan vi tage en snak om de mange muligheder der findes. Så brems ikke din fantasi inden du kontakter os, vi skal nok hjælpe din drømme i mål - hvad end det er et vægmaleri, gavlmaleri eller fadeudsmykning.