Galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, graffiti kunst, aarhus galleri, facadeudsmykninger, galvkunst, kunst til vægge, kunst til virksomheder

KUNSTCIRKEL

Kunst til din virksomhed

Hvis man som virksomheden har tomme vægge og begrænsede midler at købe kunst for, så er en kunstcirkel den optimale løsning. Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at en gruppe virksomheder indgår i et samarbejde med Galleri Grisk, hvori graffitikunsten cirkulerer mellem virksomhederne. Virksomhedernes ansatte og kunder får derved mulighed for at møde kunst på en ny og anderledes måde. Samtidig skaber urbant kunst på væggene en særlig uhøjtidelig stemning og giver uinspirerende kontorlokaler nyt liv. 

Direktør Mads Fredberg udvælger et antal kunstværker, der passer til lige netop den virksomhed, det skal hænge hos. Værkerne roterer mellem flere virksomheder, og hver virksomhed i cirklen får minimum tre skiftende udstillinger årligt, så man altid har noget nyt, der kan inspirere i virksomhedens lokaler.

Investering i kunst

Investeringen fungerer som en opsparing, og den månedlige betaling ligger typisk omkring 2-4.000 kr. og udregnes ud fra værdien af den kunst, man som virksomheden får stillet til rådighed. På den måde har du selv indflydelse på, hvor meget du vil investere og i sidste ende kunne handle kunst for. Hvert år opgøres opsparingen og det beløb, du har investeret. Derefter kan du frit benytte opsparingen i galleriet til enten værker eller udsmykning. Det er helt op til dig. Vi sender dig gerne en kontrakt, så du kan se de nøjagtige vilkår for at være en del af kunstcirklen.

Galleri Grisk er meget behjælpelige med at få hængt kunsten korrekt op, så det passer til rum og atmosfæren.

MULIGHED FOR FAGLIGT NETVÆRK

Et kunstcirkelsamarbejde giver de deltagende virksomheder mulighed for at mødes til netværksarrangementer. En kunstcirkel består af virksomheder fra forskellige brancher - på den måde sikrer vi, at alle virksomheder kan drage fordel af at udvide deres faglige netværk i og omkring Aarhus.