Unik mulighed: Kom helt tæt på århusiansk kunstner-darling

Onsdag d. 7 november giver Galleri Grisk kunstinteresserende muligheden for at komme ind i hovedet på en af Aarhus’ mest anerkendte kunstnere, Hans Krull, til en Artist Talk. Mågekyssets skaber vil her fortælle om sit liv som kunstner, sine inspirationskilder og i samme omgang besvare spørgsmål fra deltagerne.

Galleri Grisk følger nu op på succesferniseringen af Hans Krulls seneste udstilling med en Artist Talk. Ferniseringen i september var et tilløbsstykke uden lige. Galleriet var fyldt til skorstenen med interesserede gæster, der lod sig forføre af Krulls rejselystne univers og en veloplagt vært, der på vanlig vis underholdte publikum med historier om sit liv, og hvordan det kommer til udtryk i hans farverige kunst.

IMG_2478.jpg

En samtale der krydser landegrænser og sætter spørgsmålstegn ved både liv og død

Med en Artist Talk giver Galleri Grisk publikum muligheden for at komme helt ind i hovedet på den excentriske kunstner, der vil give et indblik i sin hverdag. Alt fra dagligdagen i studiet i Lystrup, til hans mange rejser, hvor særligt Bali giver inspiration til både livet og kunsten. Det er dog ikke kun rejser og livet, der optager den 66-årige kunstner fra Svendborg, for også døden ligger Hans Krull på sinde.

- Det er angsten for at dø, der holder os i live, mener han. En livsholdning der dog ikke skal ses som alt for religiøs; - Jeg er kristen bolsjevik med ateistiske tilbøjeligheder, griner Hans Krull.

Hvornår får kunsten værdi?

Hans Krull vil på aftenen blive assisteret af direktør for Galleri Grisk, Mads Fredberg, der stiller skarpt på multikunstneren med spørgsmål om hans karriere og tilgang til kunsten. Kunstens værdi vil også blive et varmt diskussionsemne, hvor galleristen og kunstneren vil sætte fokus på kunstverdens håndtering af kunstnere, kunstens værdisætning og de forpligtelser der følger med, når man som kunstner også skal drive en forretning.

IMG_2501.jpg

Artist Talk med Hans Krull foregår i Galleri Grisks lokaler i centrum af Aarhus d. 7 november kl. 19:30-22:00. Der vil være mulighed for at købe forfriskninger undervejs. Det er gratis at deltage, der er dog kun 50 billetter til rådighed - for tilmelding kontakt thilde@gallerigrisk.dk

For yderligere info kontakt Mads Fredberg på telefon 40 84 11 38.

Download pressemeddelelsen som PDF her.