galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, galleri grisk, street art, graffiti, kunst, udsmykninger, graffiti kunst, aarhus galleri, facadeudsmykninger, galvkunst, kunst til vægge, kunst til virksomheder

FESTIVALER

STREET ART-FESTIVALER giver mulighed for at opleve kunsten 

Hos Galleri Grisk kan vi hjælpe dig med at afholde street art-festivaler rundt omkring i hele landet. Vi har kontakt til nogle af de bedste street art-kunstnere fra hele verden, så der er ingen begrænsninger for festivalens størrelse og omfang. En street art-festival kan afholdes som et enkeltstående event eller som en del af en større begivenhed. 

En street art-festival kan både bestå af permanente gadeudsmykninger eller grafittikunst på midlertidige installationer. Det vigtigste er blot, at publikum får mulighed for at følge kunstværkets proces og kunstnernes håndværk på tættest hold. Den tætte relation publikum og kunsterne har under en street art-festival er unik og dialogskabende. Så hvis du ønsker en unik festival, som bringer masser af gadekunstens liv og farver ind i bybilledet, så er Galleri Grisk den rigtige at kontakte.

STREET ART-FESTIVAL SKABTE LIV I AARHUS

Senest har vi afholdt Aarhus Street Art Festival i forbindelse med Aarhus Festuge 2018. Vi havde inviteret 20 af det bedste internationale street art-kunstnere til at udsmykke store 5x5 meter plader rundt i hele Rådhusparken. Festivalen var et tilløbsstykke under hele Festugen 2018, og mange tusinde interesserede gæster besøgte festivalen. Vi gentager succesen sammen med Aarhus Festuge i 2019. Se nedenfor, hvordan kunstnerne og de store værker skabte nysgerrighed, dialog og en tættere relation til gadekunsten.