Back to All Events

Rasmus Balstrøm og Andreas Welin


  • Galleri Grisk 4 Klosterport Aarhus C, 8000 Denmark (map)

Rasmus Balstrøm og Andreas Welin er ved at sætte sig tungt på både den danske og internationale street art scene. Hver for sig leverer de håndværk i verdensklasse og sammen sprænger de rammerne for hvordan realisme, fantasy og mageløs cancontrol, kan skabe universer og fortælle historier på et nutidigt og højt teknisk niveau! 
Med denne udstilling får vi et sjældent indblik ind bag facaden og ser hvordan de to kunstnere også mestrer både tegning, plakatkunst og værker med både olie og spray! Et indblik der vidner om de to kunstneres alsidige talent, også på de mindre lærreder.
Rasmus Balstrøm er fra den gamle skole og har gennem sin karriere vedligeholdt de gamle dyder fra graffitiens rå og udfordrende attitude. Rasmus har fuld fart på karrieren og anses som et helt særligt teknisk talent og har arbejdet sammen med navne som OBEY og Jeff Hamilton. 
Andreas Welin bliver beskrevet som et af de største upcomming talenter vi har her hjemme lige nu og er i flere medier blevet nævnt som et af de navne man, på fremtidens street art scene, skal holde rigtig godt øje med. Andreas oplever også allerede stor international anderkendelse og har sat sit talentfulde aftryk flere steder i verden.
Vi er både stolte af og glade for at kunne præsentere dette unikke og stærke makkerpar som vi helt sikkert kommer til at se meget mere til i fremtiden.

Earlier Event: November 13
Gruppeudstilling
Later Event: March 3
Rasmus Bjørn Solo