Back to All Events

Roman Manikhin


  • Galleri Grisk 4 Klosterport Aarhus, 8000 Denmark (map)

Galleri Grisk gælder sig over at kunne byde velkommen til street art-kunstneren Roma Manikhin, en fremadstormende russisk kunstner født i Moskva i 1977. Manikhin beskæftiger sig med malerier, prints og installationskunst, hvor det mest dominerende tema er den kvindelig seksualitet. Det seksuelle univers bringes i spil gennem en bred farvepalet, der sikrer en enorm dybde i Manikhins værker. Et tema, der mest tydeligt kommer til udtryk i hans samling af malerier fra 2014 “Three-legged Bearded Woman Throws a Wedding Bouquet”. En samling, der centrer sig om et cirkus tilsat et element af burlesque. Fascinationen af cirkusset som univers kommer angiveligt fra Manikhins afstikker til et rejsende cirkus, som teenager. En oplevelse, der også har givet inspiration til en gavl i nordvest-kvarteret i København.

Earlier Event: September 22
Hans krull på Galleri Grisk - Solo
Later Event: January 12
Richard Holmes & AROE