Back to All Events

Hans krull på Galleri Grisk - Solo


  • Galleri Grisk 4 Klosterport Aarhus, 8000 Denmark (map)

Nu åbner Galleri Grisk dørene for en af de mest anerkendte Aarhus-kunstnere Hans Krull, der med en blanding af nye værker og grafik vil inspirere publikum med kunst udsprunget af udlængsel og kunsten at være uenige.

Hans Krull har i mange år sat præg på Aarhus med sin karakteristiske stil og er efter 39 år i byen blevet synonym med med kulturlivet i Aarhus blandt andet med sit værk Mågekysset i Fiskergade. Nu er han klar til at lukke publikum ind i sit univers endnu gang.

Udlængslen og rejser er et centralt tema i Hans Krulls nye udstilling på Galleri Grisk. Specielt Bali har været en stor kilde til inspiration for den 66-årige multikunstner, der har pendlet frem og tilbage mellem Aarhus og Bali i over 30 år. Et liv med rejser, der er drevet af, at konstant være nysgerrig på sig selv og verden omkring sig. ”Som kunstner vil jeg gerne hjælpe folk til at se livet fra en ny vinkel, hele tiden!” siger Hans Krull, der håber at opnå dette med en blanding af ny kunst fra de sidste par år, grafik og måske en enkelt skulptur eller to.

Ferniseringen af Krull på Grisk afholdes lørdag d. 22 september kl. 13 og udstillingen kan ses frem til d. 14. november.

Earlier Event: June 23
REMNANTS - Gruppeudstilling
Later Event: November 24
Roman Manikhin