397618_1200_0_0_72_3456_2160_2.jpg

RINGGÅRDEN

Tre Vægmalerier TIL BOLIGFORENINGEN RINGGÅRDEN

Hos boligforeningen Ringgården besluttede man sig i 2017 for at få udsmykket tre lounges, der ligger i forbindelse med 13 ungdomsboliger. Til at sætte kolorit på de tre lounges blev street art kunstner Frederik Hesseldahl hentet ind i samarbejde med os fra Galleri Grisk.

Street art som aktiv medspiller

Ideen om at fylde Ringgårdens vægge med alternativ kunst blev sat i verden af Jeppe Korsgård, som er arkitekt og indehaver af Arkitekter Johansen & Rasmussen. Jeppe Korsgård ser stort potentiale i street art, som en mere etableret kunstform “Jeg er overbevist om, at streetart vil kunne udvikle sig som aktiv medspiller til udsmykning af flere boligforeninger og virksomheder fremover - og jeg vil også selv anbefale det til dem,” fortæller Jeppe Korsgård.

Større oplevelser med street art

Hos Boligforeningen Ringgården er man tilfredse med, hvordan vægmalerierne har bidraget til stemningen og udtrykket i de tre lounges. “Vi tror på, at street art på væggene giver unge større oplevelser og mere glæde end traditionelt malede vægge. Vi har givet kunstneren frie hænder og har blot til inspiration givet ham et hint om, at malerierne gerne må være drømmeagtige, og at to af boligforeningens højhuse gerne må indgå i hans værker, siger direktør i Boligforeningen Ringgården, Palle Jørgensen.

frederik_lassen_hesseldahl.jpg